Een gastronomische belevenis bij u thuis...

Private Dining

Convicius biedt de mogelijkheid om te genieten van een gastronomische belevenis in de intieme sfeer bij u thuis of op de zaak. Laat u lekker in de watten leggen met een fine dining menu met bijpassende wijnen. Verwen uw gasten zonder dat u zelf uren in de keuken hoeft te staan en geniet van de fijne smaken zonder de rumoer van een groot restaurant.

Het is al mogelijk om een private dining belevenis te boeken vanaf 6 personen. Naarmate de groepsgrootte groter wordt is het mogelijk om de bediening uit te breiden.

Of het nu bij u thuis is, op de zaak of op locatie. Er is altijd een manier om iedere locatie tot zijn recht te laten komen en deze dag voor u en uw gasten onvergetelijk te laten worden. De avond zelf staat in het teken van volledige ontzorging. Denk hierbij aan tafellinnen, servies, bestek, glazen, brood en tafelwater. Bij een afname van een bijpassend wijnarrangement worden ook de wijnglazen meegebracht. Het enige wat zelf hoeft te verzorgen is een tafel met stoelen en een keuken met werkruimte, bij voorkeur minimaal 4 pitten en een oven. Uiteraard wordt aan het einde van de avond de keuken weer schoon en fris achter gelaten.

Natuurlijk is het altijd mogelijk om rekening te houden met dieetwensen of allergieën.

De menu’s zijn over het algemeen 5, 6 of 7 gangen met standaard een aantal amuses. Vanzelfsprekend is het mogelijk een menu aan te passen naar uw wensen.

Stuur voor meer informatie, een voorbeeldmenu of een vrijblijvende offerte een email naar info@convicius.nl. Ik neem dan snel contact met u op. U kunt ook een linksonder direct een WhatsApp berichtje sturen.

Bekijk het voorbeeld menu

Reviews

Het was echt een top avond met Marius als gastheer en chef! Mijn schoonmoeder werd die dag 65 en we hadden dit als verassing voor haar geregeld. We zaten in een vakantiepark met een redelijk kleine keuken en een minder goed werkende oven. Dit alles was voor hem geen probleem gelukkig. De communicatie met Marius hiervoor was heel soepel en hij was heel flexibel met dieetwensen en het wisselen van gangen. De tafel werd mooi en feestelijk gedekt en het servies was ook super trendy. Naast het heerlijke eten was het ook nog een hele gezellige vent die af en toe in was voor een babbeltje, maar ook een beetje op de achtergrond bleef. De perfecte balans voor een goede avond. Daarna heeft hij de keuken brandschoon achter gelaten; eigenlijk nog schoner dan dat het vooraf was haha. Een echte aanrader dus :)

Emma Hartensveld - 5 april 2022

Chef Marius is een topper. De juiste gerechten met de prachtig op smaak afgestemde wijnen! Het was ook super fijn dat marius zich zo snel aanpaste aan alle camera’s om zich heen! En zelfs deze personen compleet verzorgde van drinken en zelfs een hapje. Fantastisch!

Peter Gillis & Nicol Kremers - 23 maart 2022

Dit was mijn beste verjaardag ooit" was de reactie van mijn vriend (32) na het 5 gangen diner. Het was een verrassing voor zijn verjaardag waar ik 6 vrienden en familieleden voor had uitgenodigd. De voorbereiding van het diner ging heel soepel. Nadat ik op de website Marius (de chef van Convicius) vond en bevestigde, belde hij binnen een dag om het e.e.a. af te stemmen. Een dag later kreeg ik het menu in mijn mailbox en hebben we alles verder samen geregeld. Vanaf het moment dat Marius binnen kwam liep alles op rolletjes en had hij overal aan gedacht. Daarnaast was er genoeg ruimte voor mij om mijn eigen creativiteit los te laten op de aankleding van de tafel. Marius vond dit geen enkel probleem en stelde zijn borden, bestek en glazen tot mijn beschikking. Het voelde als teamwork! De gerechten zagen er stuk voor stuk goed uit en alle gasten waren erg enthousiast. Er zat ook iemand bij die geen vis at. Ook dat was geen enkel probleem. Tussen de gangen door kwam Marius geregeld kijken of alles naar wens was en een praatje doen. Aan het einde van de avond was heel mijn keuken weer schoon (super fijn!) en kwam Marius nog een drankje doen aan tafel (super gezellig!). Dus al met al, een mooie en lekker avond. En Marius? Die zou ik zeker aanraden!

Debbie - 3 november 2021

Geweldig menu met topwijnen! Marius pakt iedereen in met zijn service en humor. Plaatje is compleet: alles neemt hij mee, servies etc. Zelfs de lege flessen neemt hij mee terug... Heerlijke gerechten met verrassende wendingen. En alles ziet er prachtig uit. Kortom: een topdiner!

Louis - 6 november 2021

Ik vierde mijn 40ste verjaardag en voor een club van 16 mensen heb ik Marius gevraagd het eten te verzorgen. Met verse producten heeft hij in mijn keuken een mooi opgemaakte hapjes plank gemaakt voor op ons boottochtje. Bij terugkomst was de dubbele tafel prachtig opgemaakt met mooie meegebrachte spullen. Met humor en leuk contact met de groep heeft hij samen met zijn serveerster 8 voortreffelijke gerechten geserveerd. Smaak diversiteit, opmaak en uitgebreide uitleg verfijnde de beleving. Het eten was rond uit geweldig en aangevuld met verschillende bijpassende wijnen hebben wij een fantastisch avondvullend programma gehad. Ik voelde mezelf gast in eigen huis en had hierdoor alle aandacht voor mijn gasten. We gaan dit snel weer een keer doen met een club vrienden. Ik raad het iedereen aan!!

E.C. de Graaf - 19 september 2021

Een geweldige avond gehad! Verrukkelijk eten en een fantastische service

Shona Hassall - 19 september 2021

Wat een fantastische avond met prachtige en verrukkelijke gerechten! Bedankt voor deze heerlijke culinaire avond Marius, je bent echt een vakman!

Sabrina Zandbergen - 19 september 2021

We hebben gisteren avond mogen genieten van een heerlijk culinair hoogstandje van deze fantastische chef-kok. Marius is een geweldige gastheer ,al het eten was op en top met het daarbij behorende wijnarrangement. Het is een aanrader voor iedereen die thuis een gezellige avond wil.

Sander Bakker - 18 september 2021

Hij kan fantastisch koken!!! Wat een feest altijd. Hij snapt Horeca!

Gabriëlle Röst-de Groot - 9 juli 2021