Zorgeloos genieten...

Events

Wilt u een evenement organiseren of feest geven voor uw vrienden, familie of zakenrelaties? Convicius helpt u hierbij, laat u zorgeloos genieten van deze bijzondere dag en neemt al uw zorgen uit handen. Denk hierbij aan een walking dinner, een luxe barbecue of een fine dining gangenmenu aan een gedekte tafel.

Vaak is het plannen, uitnodigen van de gasten en dan ook nog eens de uitvoering op de dag zelf een hele opgave. Het regelen van drankjes, hapjes, aankleding en eventueel muziek neemt veel tijd in beslag. In plaats van te genieten van uw dag levert het vaak stress op en is het achteraf zonde dat dit aan de herinnering blijft kleven.

Herkenbaar? Ik help u graag uit de brand. Samen gaan wij zitten en lopen wij tot in de puntjes uw wensen na. Door mijn jarenlange ervaring in de horeca heb ik alle kennis in huis om alle specifieke wensen tot uitvoering te brengen. Op de dag zelf zal ik ook het gastheerschap vervullen, afhankelijk van de grootte van het evenement uitgebreid met extra vakbekwame mensen.

Of het nu bij u thuis is, op de zaak of op locatie. Er is altijd een manier om iedere locatie tot zijn recht te laten komen en deze dag voor u en uw gasten onvergetelijk te laten worden.

Interesse? Stuur een mail naar info@convicius.nl en ik neem snel een afspraak met u om de mogelijkheden door te nemen. U kunt ook een linksonder direct een whatsapp berichtje sturen.

Reviews

Wat een uitstekende keuze hebben wij gemaakt om Convicius onze bruiloft te laten verzorgen. Marius van Vlaanderen kwam bij ons langs en nam uitgebreid de tijd om te vragen wat onze wensen waren en te vertellen wat allemaal mogelijk is. Al snel volgt er een mail welke kleur en soort servies,kopjes glazen enz je graag op tafel wilt. Als de keuze is gemaakt kregen we een zeer uitgebreide en nette offerte. Zodra het akkoord was gegeven hoefde we niet meer te doen en werd alles tot in de detail verzorgd. Het was het het gevoel dat ons huis voor 1 dag werd omgetoverd tot een sterren restaurant met fantastisch bediening van Mette en Linda. Een zeer smakelijk 5 gangen diner en voor onze gasten ook een wijn arrangement behoorde tot de mogelijkheden!na 4 uur tafelen en veel gezelligheid werd onze tuin,huis en keuken weer keurig achtergelaten alsof er niet was gebeurt. Marius dank je wel voor het verzorgen van deze onvergetelijke dag en wij zullen het iedereen aanraden.

Jeffrey & Debby Oudshoorn - 2022